diverse modele, containere santier de birou sau dormitor, le gasiti la noi, realizare prompta, livrare in toata tara pentru containere santier, la preturi de producator

Containere santier

Containere santier, toate gama necesara pentru santier o gasiti la noi, containere santier birou, dormitor, sanitar, vestiar si alte modele de containere santier pe stoc sau la comanda.

Pot fi folosite atat pentru conducerea santierului, cat si pentru activitatile conexe, depozitare, vestiare personal, grupuri sanitare, pot fi realizate ansambluri de containere ca sala pentru sedinte, sala pentru mese, sau alte intrebuintari pe santier. Adaptabilitatea containerelor, timpul scurt de mutare si relocare le ofera posesorilor o mobilitate mare, si un avantaj fata de concurenta, avand gata imediat organizarea de santier. Prezinta un avantaj mare si durabilitatea, nu sunt containere tip "unica folosinta", ele vor fi folosite multi ani inainte de la achizitie, avand o structura sudata, rezistenta in timp, si asigura un confort termic mare, prin folosirea atat la pardoseala cat si la pereti si acoperis, a panourilor sandwich de 60-100mm grosime spuma poliuretanica.

In functie de spatiul disponibil, unitatile se pot realiza si etajat, obtinandu-se astfel economie la spatiu disponibil, fara sa incurce santierul, iar accesul, se poate face fie cu o scara interioara, fie cu o scara exterioara, cu posibilitate de acoperire, realizare de copertine sau alte accesorii dorite.

Containerele modulare de santier se pot uni mai multe intre ele si se obtine un spatiu mai mare, pentru birouri, sedii de firme, organizari de santier in constructii in diverse variante si posibilitati de realizare.

Optiuni :
- compartimentari interioare la cerere .
- containere combinate . Ex :container dormitor + grup sanitar; dormitor + birou s.a, dormitor+magazie
- Aparate de climatizare, incalzire si racire
- pardoseala : covor PVC de trafic greu, parchet sau mocheta trafic .
- incalzire, aer conditionat .
-alte dotari la cerere.

container santier

Exemple cu planuri gasiti la sectiune de Planuri Containere

Imagini cu containerele gasiti in sectiunea de Imagini Containere

* O parte din produsele oferite sunt prezentate si pe acest site, iar restul urmeaza sa fie dezvoltate si incluse.