Tocmai am livrat containere la Bacau, mai exact containere de santier la bacau pentru construirea unui supermarket

Containere Bacau !!! Containere de santier la Bacau

Containere Bacau, containere modulare containere de santier, livrate la constructia unui supermarket la Bacau, au fost livrate containere ca: cabina paza, container sanitar si container birou ca sala de sedinte. Containere santier la Bacau, 3 containere necesare pentru inceperea santierului contructiei unui supermarket..

Livram containere Bacau, complet echipate si dotate la cererea dumneavoastra, in acest caz a fost o cabina de paza, dotata cu parat AC, ce vaa fi folosita atat pe timpul santierului cat si dupa deschiderea magazinului, un container sanitar cu wc-uri si dusuri, necesar organizarii de santier si un container birou, ca sala de sedinta, pentru santier.


Containere Bacau, realizate profesionist, de calitate,  din containere modulare, avand un inalt grad de finisare interioara si exterioara,  containere Bacau,  asamblate conform dorintei beneficiarului, cu usa metalica si tamplarie tip termopan cu geam statificat, jaluzele exterioare la ferestre, aparate AC si alte dotari la comanda. Totul este posibil prin noi.

Containere Bacau

Containere Romania !!!- garantia unei achizitii de calitate la un pret de Producator Containere!!!