sau container de santier in diferite ipostaze, respectiv container birou, dormitor, vestiar sau sanitar, le gasiti la noi, container de santier de calitate !!!

Posted on

 

Containere Santier !!! Container de santier, birou, dormitor, sanitar... !!!

Containere Santier, din unitati modulare putand fi folosite ca birou, dormitor, vestiar, sala de mese, sala de sedinta, pentru santiere in constructii, containere de calitate cu livrare dins toc sau la comanda. Cateva din avantajele containerelor santier sunt: durabilitate in timp, structura metaliza sudata, sunt containere modulare, se pot uni sa se obtina spatii mai mari de birouri, se pot personaliza complet, si se pot dota conform cererii dumneavoastra, au un pret mic de achizitie si o folosire indelungata, se pot modifica ulterior achiztiei astfe incat sa corespunda necesitatilor dumneavoastra din acel moment. Dimensiunea cela mai vanduta, cea uzual este de 6m lungime, 2,43m latime si 2,55m inaltime, insa, se pot face in functie de solicitarile dumneavoastra si containere la mici, de 5m lungime, 4, sau 3m lungime corespondand astfel cu necesitatile dumneavoastra, spatiul disponibil etc, totusi, cea mai rentabila achizitie este containerul de santier de 6m lungime. Din punct de vedere al dotarilor posibile amintim:

 - compartimentari interioare la cerere pentru grup sanitar .
 - jaluzele interioare sau exterioare la ferestre ...
 - diverse alte compartimentari
 - aparate de climatizare, incalzire si racire, aparate de aer conditionat
 - pardoseala : covor PVC de trafic greu, parchet sau mocheta trafic greu .. 
 - Ansmabluri de containere santier
- alte dotari la cerere.

Containerele de santier se caracterizeaza printr-o constructie sudata avand structura metalica din tabal de 3-6 mm grosime, si fiind complet termoizolate asigura un inalt grad de confort termic si un consum redus de energie electrica.
Livram containere santier, de calitate, conform normelor ISO, complet termoizolate, dotate cu tot ceea ce trebuie oriunde aveti nevoie !!!

Containere Santier

- solutia rapida pentru spatiul necesar in santier!!!

Containere Romania !!!- garantia unei achizitii de calitate la un pret de Producator Containere!!!