la preturi de producator, livrari si montaje in toata tara: Bucuresti, Brasov, Sibiu, Cluj, Mures, Sighisoara, Buzau, Oradea, Galati, Constanta, Timisoara, Arad, Giurgiu, Pitesti, Targu Jiu....

Containere, sau container de vanzare in toata tara, asiguram livrari si montaje pentru toate produsele comandate, la un raport calitate - pret foarte bun.

Va oferim la pret de producator toata gama de containere necesare, incapand cu containere de santier, respectiv: containere birou, containere dormitor, containere vestiar, sanitare, sali de sedinta, sau ansambluri mari de containere modulare pentru organizarile de santier, sau din gama de containere de locuit, va oferim de la containere individuale de locuit, container casa, dotate cu bai si tot confortul necesar unei case, la case din containere, ansambluri de mai multe module, casa din module de locuit, dotata, finisata si predata la cheie in cel mai scurt timp.

De asemenea, oferim containere de vanzare pentru spatii tehnice si tehnologice, containere de clorinare, containere statii electrice, containere pentru generatoare si compresoare sau alte destinatii

Pentru fecare produs asiguram garantie pe tot terirotiul Romaniei prin societatea naostra, sau prin societatile partenere, personal calificat gata sa rezolve orice problema.

Pot fi realizate in diverse dimensiuni, se pot uni mai multe containere intre ele formand un ansamblu de containere modulare in functie de necesitatile dumneavoastra de spatiu.

Optiuni :
 - compartimentari interioare la cerere .
 - finisaje divesre la pardoseala si pereti
 - Aparate de climatizare, incalzire si racire
 - pardoseala : covor PVC de trafic greu, parchet sau mocheta trafic .
 - incalzire, aer conditionat .
 - instalatii de curenti slabi, retele sau alarme .
 - dotati diverse in functie de solicitarile dumneavoastra .
 -alte dotari la cerere