containere monobloc, ieftine, ideale pentru santier sau alte destinatii, usoare, mobile si versatile, noua gama de containere ieftine cu preturi de producator - noua gama ECO !!!

Containere Ieftine !!! Containere din seria ECO!!!

Containere ieftine, din containere monobloc tocmai ce au fost lansate!!!, si avem o oferta speciala la containere, o promotie cu containere cu preturi de la 2200E+TVA, pentru containerul de 6m lungime, 2,43m latime si 2,55m inaltime, noua serie de containere monobloc, ieftine ECO, versatile, adaptabile si mobile, monobloc, cu preturi de la 2200E+TVA pentru containerul dotat cu o usa, fereastra, covor PVC si instalatie electrica completa .

Noua serie de containere monobloc ECO, ieftine, vine sa completeze gama de containere modulare oferite de societatea noastra, pentru sectorul de piata care nu are nevoie de containere codulare, oferind un pret si o calitate foarta buna. Containerele monobloc sunt realizate din structura metalica usoara, pererii si acoperisul sunt izolate cu panouri sandwich de 40-80mm grosime, iar pardoseala are stratul finit, covor PVC de trafic greu, lipit pe OSB de 22mm.

CONTAINERE IEFTINE!!! SERIA ECO - NU RATATI OFERTA ACESTEI LUNI!!! - 2200E+TVA containerul de 6x2,4x2,55m dotat

 

Containere Ieftine, Seria ECO

- solutia rapida pentru spatiul necesar in santier!!!

Containere ieftine

 

Containere ieftine