din containere modulare, realizate unit intre ele cu tot confortul necesar pentru locuit in aceste module de locuit livrate si predate langa Bucuresti!!!

Containere de locuit din containere modulare

Containere de locuit, din containere modulare , altfel cunoscute sub denumirea de module de locuit, realizate prefabricat cu tot confortul pentru locuit in ele, module de locuit la comanda, unitati modulare ce se pot uni intre ele si se obtin spatii mari pentru locuit. Containere de locuit, mobile, versatile si adaptate nevoilor dumneavoastra vi le oferim la comanda complet personalizabile si cu livrare rapida!!!

Ansamblul de module de locuit, de langa Bucuresti a fost realizat la comanda, din 4 module de locuit, avand in componenta: hol de acces, bucatarie cu gresie la pardoseala, o baie complet echipata, 2 dormitoare mari, living de 20mp, si o anexa exterioara pentru pastrarea sculelor din gospodarie. Special si la comanda beneficiarului, containerele au avut peretii placati cu lambriuri, instalatie electrica la comanda, si livrare asigurata de societatea noastra.

Containere Modulare

- de locuit, solutia rapida pentru spatiul necesar oriunde!!!

Containere modulare de locuit