Un ansamblu de containere dormitor, modulare, destinate cazarii pe santier a personalului dotate cu baie proprie, si tot confortul necesar in containere modulare de santier Deva.

Containere Deva, gata echipate si dotate pentru cazare pe santier, un ansamblu de containere modulare livrate la un santier din Deva.

Livram containere Deva, sunt containere modulare gata echipate , dotate cu paturi etajate mealice, grupuri sanitare, cu destinatia de containere modulare dormitor pe santier.

De ce containere Deva?, pentru ca noi asiguram absolut totul, consultanta, proiectarea containerelor dimensionarea grupurilor de containere modulare adaptate necesitatilor dumneavoastra, realizand un spatiu ergonomic si cat mai ieftin.

Incadrarea in buget o facem in functie de cerintele dumneavoastra, avand asigurarea ca la sfarsit, beneficiati de maxim de spatiu in bugetul solicitat.

Containere Deva, realizate profesionist din containere modulare, avand un inalt grad de finisare interioara si exterioara, cu usa metalica si tamplarie tip termopan cu geam statificat, jaluzele exterioare, aparate AC si baie complet echipata(dus, lavoar, wc si accesorii)

Containere Modulare Deva

Optiuni :
 - compartimentari interioare la cerere .
 - Aparate de climatizare, incalzire si racire
 - pardoseala : covor PVC de trafic greu, parchet sau mocheta trafic .
 - dotati diverse in functie de solicitarile dumneavoastra .
 -alte dotari la cerere.