Tocmai am predat un ansamblu de containere modulare la Moreni, containere modulare cu destinatia de vestiare pentru o intreprindere locala ce avea nevoie de spatiu de vestiare.

Posted on

 

Containere Modulare !!! Containere etajate la Moreni

Containere Moreni, containere modulare folosite in ansamblu de containere modulare, folosite ca vestiare intr-o intreprindere din Moreni, nevoia rapida de spatiu predata la cheie. Containere Modulare de calitate la Moreni, asamblate etajat, cu scara exterioara, covor PVC, instalatie electrica completa, totul la cheie.

Livram containere Moreni, complet echipate si dotate la cererea dumneavoastra,din stoc sau la comanda, Containere modulare tip vestiar solutia rapida, economica si la dispozitia fiecarui santier sau intreprindere unde aveti nevoie de spatiu necesar.

Containerele modulare sunt containere ce se pot uni intre ele, in cazul acesta au fost realizate etajat, din lipsa spatiului exterior, asigurand astfel functionarea in parametii maximi ai intreprinderii si ocparea cat mai putin spatiu exterior..


Containere Moreni, realizate profesional, de calitate,  din containere modulare, la comanda, cu livrare si instalare rapida. Containere - Solutia rapida pentru spatiul necesar!!!

Containere Moreni

Containere Romania !!!- garantia unei achizitii de calitate la un pret de Producator Containere!!!