Un ansamblu de containere modulare, livrate la santier, un amsamblu pentru birou, vestiar, si sala de sedinte livrate in Suceava

 

Containere Suceava !!! Containere modulare santier!!!

Containere santier, din containere modulare au fost livrate la Suceava, un ansamblu pentru santier avand functionalitatea : birouri, vestiare si sala de sedinte, pentru organizarea de santier aferenta refacerii statiei tratare a apei, cu toate dotarile solicitate din partea beneficiarului, respectiv: covor PVC, aparate AC, convectoare electrice, instalatie electrica, convectoare, compartimentari pentru bai si grupuri sanitare, sala de sedinta si anexele aferente, si o copertina la intrare.

Toate elemenetele necesare si dotarile pentru oranizarea santierului sunt posibile in containere modulare, acestea se unesc intre ele formand ansambluri din unitati de santier fiecare cu functionalitati diferite, adaptate fiecarei nevoi in parte.
Cateva din avnatajele lor sunt: adaptarea la nevoile clientilor, dotarea lor la cheie, echiparea cu diverse echipamente si instalatii de la alarme si curenti slabi, retelistica, mobilier, gruprui sanitare etc. Unitatile se pot transporta usor, avand avantajul ca intra pe orice camion, sunt adaptate transportului rutier, si manipularea si asamblarea este usoara si rapida la fata locului. Ele vin gata echipate, prezentand un mare avanjat, asfel incat dupa instalare si definitivarea montajului care uzual dureaza cateva ore, va puteti muta si desfasura activitatea in ele. Din punct de vedere al dotarilor posibile amintim:

 - compartimentari interioare la cerere pentru grup sanitar .
 - jaluzele interioare sau exterioare la ferestre ...
 - diverse alte compartimentari
 - aparate de climatizare, incalzire si racire, aparate aer conditionat
 - pardoseala : covor PVC trafic greu, parchet sau mocheta trafic greu .. 
- alte dotari la cerere.

Livram containere modulare, de calitate, conform normelor ISO, complet termoizolate, oriunde aveti nevoie !!!

Containere Modulare Suceava

- solutia rapida pentru santier la indemana oricui !!!

Containere Suceava

Containere Romania !!!- garantia unei achizitii de calitate la un pret de Producator Containere!!!