Am livrat pentru o fabrica de cauciuc din Zalau, containere modulare, mai exact un ansamblu de containere modulare, 4 la numar montate etajat pentru birouri, sala de sedinte ..

Containere Zalau !!! Containere modulare la Zalau

Containere Zalau, containere modulare livrate la o fabrica de cauciuc din Zalau, ca birouri si sala de sedinte. Containere modulare la Zalau, un ansamblu de 4 containere etajate, unite intre ele fara pereti despartitori, ca sala de sedinta, si birou.

Livram containere Zalau, sunt containere complet echipate si personalizate, in acest caz sunt realizate etajat din containere modulare cu destinatia de containere birou, sala de sedinte livrate la o fabrica din Zalau

De ce containere Zalau? Ce avantaje aveti? - foarte multe avantaje, intrucat noi ne ocupam de absolut tot, de la realizarea proiectului pana la livrarea modulelor si instalarea lor, totul este asigurat de noi, fara intermediari sau alte societati cu care ar trebui sa discutati si sa stabiliti detalii.


Containere Zalau, realizate profesional, de calitate,  din containere modulare, avand un inalt grad de finisare interioara si exterioara,  containere Zalau,  asamblate conform dorintei beneficiarului, cu usa metalica si tamplarie tip termopan cu geam statificat, jaluzele exterioare la ferestre, aparate AC si alte dotari la comanda

Containere Zalau

Containere Romania !!!- garantia unei achizitii de calitate la un pret de Producator Containere!!!