unitati individuale, sau ansambluri de containere modulare, cu livrarea la Oradea!!!

Containere Oradea !!! Containere modulare la Oradea!!!

Containere modulare, toate gama de containere o gasiti la noi, de la containere modulare de birou, dormitor, sanitar sau alte modele dorite de dumneavoastra, cu livrare asigurata in Oradea !!!

Toate elemenetele necesare si dotarile pentru containere modulare sunt posibile a fi asigrate de societatea noastra, acestea se unesc intre ele formand ansambluri de unitati de santier fiecare cu functionalitati diferite, adaptate fiecarei nevoi in parte, sau le puteti folosi pentru locuit sau alte scopuri
Cateva din avantajele lor sunt: adaptarea la nevoile clientilor, dotarea lor la cheie, echiparea cu diverse echipamente si instalatii de la alarme si curenti slabi, retelistica, mobilier, grupuri sanitare etc. Unitatile se pot transporta usor, avand avantajul ca intra pe orice camion, sunt adaptate transportului rutier, si manipularea si asamblarea este usoara si rapida la fata locului. Ele vin gata echipate, prezentand un mare avanjat, asfel incat dupa instalare si definitivarea montajului care uzual dureaza cateva ore, va puteti muta si desfasura activitatea in ele. Livrarea si montajul acolo unde este nevoie este asigurat complet de societatea noastra, cu personal calificat si cu experienta. Din punct de vedere al dotarilor posibile amintim:

 - compartimentari interioare la cerere pentru grup sanitar .
 - jaluzele interioare sau exterioare la ferestre ...
 - diverse alte compartimentari
 - aparate de climatizare, incalzire si racire, aparate de aer conditionat
 - pardoseala : covor PVC de trafic greu, parchet sau mocheta trafic greu .. 
- alte dotari la cerere.

Livram containere modulare, de calitate, conform normelor ISO, complet termoizolate, oriunde aveti nevoie !!!

Containere Oradea

- solutia rapida de containere modulare la indemana oricui !!!

Containere Oradea