un ansamblu de containere modulare, ca o casa de vacanta din containere modulare livrate la Recas, Romania, complet echipate si predate la cheie !!!

Containere Recas !!! Containere modulare la Recas!!!

Containere de locuit, din containere modulare pentru o casa de vacanta tocmai au fost livrate si predate la Recas, un ansamblu de unitati de locuit, locuinte modulare din containere folosite ca o casa de vacanta pe perioada verii la Recas. Containerele, sunt complet echipate s dotate la cererea clientului, avand o baie cu gresie complet dotata, 2 dormitoare, living si bucatarie, covor PVC pe jos si instalatie electrica completa.

Casele din containere de locuit, pot fi foloste atat ocazional, pe perioada verii, dar si pe timp de iarna, dattorita sistemului de termoizolatie corect executat. Module de locuit ce pot fi unite intre ele, astfel incat sa se obtina case mari, cu functiuni specifice, fara pereti interiori despartitori, totul la comanda
Cateva din avantajele containerelor de locuit sunt: durabilitate in timp, structura metaliza sudata, se pot uni sa se obtina spatii mai mari, se pot personaliza complet, si se pot dota conform cererii dumneavoastra. Dimensiunea cela mai vanduta, cea uzual este de 6m lungime, 2,43m latime si 2,55m inaltime, insa, se pot face in functie de solicitarile dumneavoastra si containere la mici, de 5m lungime, 4, sau 3m lungime corespondand astfel cu necesitatile dumneavoastra, spatiul disponibil etc, totusi, cea mai rentabila achizitie este containerul de santier de 6m lungime. Din punct de vedere al dotarilor posibile amintim:

 - compartimentari interioare la cerere pentru grup sanitar .
 - jaluzele interioare sau exterioare la ferestre ...
 - diverse alte compartimentari
 - aparate de climatizare, incalzire si racire, aparate de aer conditionat
 - pardoseala : covor PVC de trafic greu, parchet sau mocheta trafic greu .. 
- alte dotari la cerere.

Livram containere de locuit, de calitate, conform normelor ISO, complet termoizolate, oriunde aveti nevoie !!!

Containere Recas

- solutia rapida o casa de vacanta!!!

Containere de locuit Recas

Containere Romania !!!- garantia unei achizitii de calitate la un pret de Producator Containere!!!