Tocmai am predat un ansamblu de containere modulare la Targoviste, containere modulare cu destinatia de containere laborator pentru o statie de betoane din Targoviste.

Posted on

 

Containere Targoviste !!! Containere modulare la Targoviste

Containere Targoviste, containere modulare folosite in ansamblu de containere, folosite la o stati de betoale locala, pentru un labotaror de betoare, prelevare probe de beton, depozitare si pastrate in condtii specifice de laborator, si incercarile aferente determinarii rezistentei betonului dupa 3-4 saptamani.Containere Modulare de calitate la Targoviste, dotate la cererea clientului cu covor PVC, instalatie electrica completa, iluminat natural asigurat de folosirea a 6 ferestre rotobasculante tip termopan, protectie solara prin folosirea de jaluzele interioare orizontale din aluminiu, convectoare electrice pentru caldura, totul la cheie.

Livram containere la Targoviste, complet echipate si dotate la cererea dumneavoastra,din stoc sau la comanda. Containere modulare tip laborator solutia rapida, economica si la dispozitia fiecarei firme interesate de o lucrare de calitate.

Containere Targoviste, realizate profesional, de calitate,  din containere modulare, la comanda, cu livrare si instalare rapida. Containere - Solutia rapida pentru spatiul necesar!!!

Containere Targoviste

Containere Romania !!!- garantia unei achizitii de calitate la un pret de Producator Containere!!!