Vanzari de containere modulare in toata tara, asiguram servicii de vanzari si livrare de containere modulare in toata tara: Bucuresti, Sibiu, Brasov, Craiova, Timisoara, Cluj, Pitesti, Ilfov, Buzau, Bacau, Arad, Oradea etc.

Containere Modulare !!! Vanzari containere modulare

Containere Modulare, vanzari containere modulare realizate din structura metalica solida, asamblate prin sudura, complet termoizolate, inclusiv pardoseala, cu panouri sandwich de 60mm spuma poliuretanica. Containere modulare in Romania, de calitate ISO cu posibilitati de legare intre ele fara pereti despartitori

Containere modulare - ce sunt de fapt containerele modulare? ei bine , un container modular este un container realizat la comanda, avand posibilitatea de a se uni cu alte containere si sa formeze grupuri de containere, gata echipate pentru a se locui in ele, module de locuit, su pot fi folosite la alte destinatii, containere modulare de santier, containere sedii de firma, birouri, spatii de cazare etc.. Un container modular, are uzual 6m lungime, 2,43m latime si 2,55m inaltime. A fost calculat sa asigure maxim de confort atat pe timp de iarna cat si pe timp de vara, si are o structura robusta, asamblata prin sudura, asigurand astfel rezistenta in timp, putand fi mutat si relocat de mai multe fara nici o problema, fara a apare deformatii sau alte incoveniente la strutra metalica, aspectul si functionalitatea containerului.

De ce containere modulare? Ce avantaje aveti? - foarte multe avantaje, le puteti folosi de nenumarate ori, le puteti reloca, da alta folosinta, le puteti transforma usor, si repara usor si cu costuri reduse, au o durata de viata foarte mare, si, daca considerati ca nu va mai trebuiesc, le puteti vinde ulterior.


Containere Modulare, realizate profesional, de calitate,  cu un inalt grad de finisare interioara si exterioara,  containere modulare,  realizate la comanda de societatea noastraa dotate cu usa metalica si tamplarie tip termopan cu geam statificat, jaluzele exterioare la ferestre, aparate AC si alte dotari la comanda

Containere Romania !!!- garantia unei achizitii de calitate la un pret de Producator Containere!!!